Eksperci Rady

(alfabetycznie):

 

  1. dr n. biochem. Teresa Brodniewicz - MTZ Clinical Research Sp. z o. o. (czytaj więcej)
  2. prof. dr hab. Ewa Białecka-Florjańczyk - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
  3. prof. dr hab. Magdalena Mikołajczyk-Chmiela - Uniwersytet Łódzki  (czytaj więcej)
  4. mgr inż. Iwona Kowalczyk-Andrzejewska - Foodie - G.Osęka i I.Kowalczyk -Andrzejewsja Sp.j. (czytaj więcej)
  5. mec. Joanna Krakowiak - Wardyński i Współnicy sp. k. (czytaj więcej)
  6. dr n. biol. Maria Ładyga - Instytut Sportu 
  7. dr n. med. Wojciech Marlicz - Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  8. dr Agnieszka Matusiak - Uniwersytet Łódzki (czytaj wiecej)
  9. dr n.zdr. inż. Krzysztof Durkalec-Michalski - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu (czytaj więcej)
  10. prof. UŁ dr hab. Monika Namysłowska - Uniwersytet Łódzki
  11. mgr inż. Grażyna Osęka - Foodie - G.Osęka i I.Kowalczyk-Andrzejewska Sp.j. (czytaj więcej)
  12. dr n. farm. Andrzej Pokrywka - Centralny Ośrodek Medycyny Sportowej w Warszawie
  13. dr n. biol. Karolina Rudnicka - Uniwersytet Łódzki (czytaj więcej)
  14. dr hab. Dorota Szostak-Węgierek -Warszawski Uniwersytet Medyczny
  15. mgr Daniel Szostek - Centrum Prawa Żywnościowego A. Szymecka-Wesołowska, D. Szostek sp.j. (czytaj więcej)
  16. dr prawa Agnieszka Szymecka-Wesołowska - Centrum Prawa Żywnościowego A. Szymecka-Wesołowska, D. Szostek sp.j. (czytaj więcej)
  17. prof. dr hab. Bożena  Waszkiewicz-Robak- PWSIP w Łomży
  18. dr prawa Paweł Wojciechowski - Uniwersytet Warszawski (czytaj więcej)
  19. dr n. chem. Katarzyna Zawada - Warszawski Uniwersytet Medyczny